Vuoden lauritsalalaisiksi Taina Tujula ja Esa Kuokkanen

Lauritsala-seura valitsee vuoden lauritsalalaisen vuodeksi kerrallaan Kyliltä kartanolle -tapahtuman avajaisissa. Arvonimi annettiin nyt toista kertaa. Seurassa on sovittu, että arvonimi annetaan lauritsalalaiselle tai Lauritsalasta kotoisin olevalle henkilölle tai lauritsalalaiselle yrittäjälle, joka on toiminnallaan tuottanut Lauritsalalle positiivista mainetta. Valinnan tekee Lauritsala-seuran johtokunta.

Tänä vuonna valinta kohdistui poikkeuksellisesti kahteen henkilöön, yrittäjäpariskuntaan, koska kumpikin on toiminut aktiivisesti Lauritsalan hyväksi ja omalla toiminnallaan edistänyt alueen yhteisöllisyyttä.

Lauritsala-seuran johtokunnan valinta vuoden lauritsalaisiksi on K-Supermarket Lauritsalan kauppiaat Taina Tujula ja Esa Kuokkanen.

Tujula ja Kuokkanen siirtyivät K-Market Kuutista Kaukaalta Lauritsalan K-Supermarketiin vuonna 2011. He uskovat Lauritsalaan hyvänä kauppapaikkana ja ovat tehneet suuria investointeja remontoimalla ja kehittämällä meidän lähikauppaamme paikassa, jossa on ollut kauppa jo yli 40 vuotta. Kauppiaat ovat sitä mieltä, että Lauritsalan pitkät perinteet ja vahva lauritsalalaisuus luovat hyvän pohjan kehittää liikekeskusta.

Esa Kuokkanen on ollut mukana Lauritsalan aluekeskuksen kehittämistyöryhmässä ja hän on Lauritsalan alueraadin jäsen. Taina Tujula ja Esa Kuokkanen ovat Lauritsalaan tulostaan asti halunneet olla osa yhteisöä. He ovat omasta aloitteestaan osallistuneet tai tukeneet erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä vahvistaneet lukuisilla tavoilla ja toiminnallaan alueen yhteisöllisyyttä.

Kuvassa vasemmalta Esa Kuokkanen ja Taina Tujula.

(Kuvaaja Sanna Suuronen)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close