Muistoja Lauritsalan kirjastosta

Lauritsala-seura ja Lauritsalan kirjasto järjestävät Lauritsalan kirjaston 60-vuotisjuhlavuoden kunniaksi muistitieto- ja perinnekeruun teemanaan ”Muistoja Lauritsalan kirjastosta”.

Muistot, mielikuvat ja kokemukset voivat liittyä kirjastorakennukseen, kirjaston hoitajiin ja työntekijöihin, omiin kirjastossa käymisen ja lainaamisen kokemuksiin. Keräykseen voivat osallistua kaikki, joilla on kokemuksia ja muistoja Lauritsalan kirjastosta. Myös valokuvat ovat tervetulleita.

Keräys alkaa 1. maaliskuuta ja päättyy vuoden 2011 lopussa. Muistoja voi lähettää Lauritsala-seuran sähköpostiin lauritsala-seura(a)gmail.com tai viesteinä Lappeenrannan maakuntakirjaston ja Lauritsala-seuran Facebook-sivuille. Lisäksi Lauritsalan kirjastossa on palautuslaatikko kirjoituksia varten.

Lauritsala-seuran ja kirjaston yhteinen työryhmä lukee kirjoitukset, ja ne tallennetaan kirjastoon. Niitä liitetään Lauritsala-seuran Internet-sivuille ja niitä voidaan myös hyödyntää juhlavuoden tapahtumissa. Kaikkien keruuseen osallistuneiden kesken arvotaan kirjapalkintoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close