Uusia tuulia

Photo by Cristian Dina on Pexels.com

Uusi vuosikymmen toi tullessaan sekä henkilövaihdoksia seuran johtokunnassa että uusia sosiaalisen median kanavia Lauritsala-seuraan.

Lauritsala-seuran johtokunnan järjestäytymiskokouksessa jaettiin toimenkuvat tulevalle toimintavuodelle. Puheenjohtajana jatkava Anne-Maija Laukas sai varahenkilökseen Jaana Pussisen. Seuran sihteerin tehtäviä hoitaa Ari Gustafsson, talouden pyörittämisestä vastaa edelleen Kimmo Kilpiä ja tiedotusta sekä markkinointia hoitaa Jukka Kosonen. Johtokunnan muina jäseninä jatkavat Sirkka Kaksonen, Emma Jussila-Scherman, Hanna Ruokoniemi ja uutena Sirkku Hoffren.

Lauritsala-seura on ollut Facebookissa jo kauan ja nyt uuden vuosikymmenen alkuun avasimme myös kuvanjakopalvelu Instagramiin tilin. Jos et vielä ole ottanut meitä seurantaan, niin tee se viimeistään nyt ja pysyt tilanteen tasalla mitä Lauritsala-seurassa ja Lauritsalassa tapahtuu. Kannattaa myös seurata seuran tapahtumakalenteria, johon on jo merkitty useita tapahtumia vuodelle 2020. Napsutteleppas itsesi siis alla olevin linkkeihin.

Facebook

Instagram

Tapahtumakalenteri

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close