Kävelyretkiä Lauritsalan arkkitehtuuriin ja ympäristöön -opas on ilmestynyt

Etelä-Karjan museon, Lauritsala-seuran ja Saimaan kanavamuseon edustajien yhteistyönä ja Lappeenrannan kaupungin tukemana syntynyt painettu opas liittyy Lauritsalan kauppalan 80-vuotisjuhlavuoteen.

”Kävelyretkiä Lauritsalan arkkitehtuuriin ja ympäristöön” piirtää suuntaviivoja Lauritsalan alueen historiasta ja kehityksestä rakennetun kulttuuriympäristön näkökulmasta. Kartta tarjoaa neljä erilaista reittivaihtoehtoa ympäristön omaehtoiselle tutustumiselle. Reittien pituudet vaihtelevat 3,2 ja 6 kilometrin välillä. Kierrokset esittelevät viitisenkymmentä Lauritsalasta ja sen vaiheista kertovaa kohdetta: arkkitehtuuria, historiaa, julkisia taideteoksia ja muistomerkkejä.

Opaskartta on ilmainen ja sitä on saatavissa mm. Lauritsalan kirjastosta, Lauritsalan kartanon kesäkahvilasta, Saimaan kanavamuseosta. Etelä-Karjalan museosta ja taidemuseosta, Ratsuväkimuseosta, Wolkoffin talon museokaupasta, Lappeenrannan kaupungintalolta, pääkirjastosta sekä matkailuneuvonnasta.

Opasta voi myös tiedustella Lauritsala-seurasta yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla osoitteesta lauritsala-seura(a)gmail.com tai puhelimitse numerosta 040 519 0107.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close