Lauritsalan Sahan draamakierros heinäkuun lopussa

Tänä vuonna jo perinteeksi tullut Lauritsalan alueen suurin kesätapahtuma, draamakierros järjestetään Kanavansuulla, jossa yleisö kuljetetaan draamakohtausten kautta läpi vanhan Lauritsalan saha-alueen, samalla käyden läpi alueen historiaa ja paikallisten asukkaiden elämää.

Tänä vuonna esityksiä on kaikkiaan neljä 30.7. ja 31.7.2022. Kierrokset alkavat kumpaisenakin päivänä klo 11 ja 13:30. Henkilöautolla paikalle tulijoille on pysäköintimahdollisuus Suolavuorentien päässä, entisen asuntomessualueen paikoitusalueella. Suositus on tulla paikalle julkisilla (bussinlinja 1, jonka päätepysäkki on kierroksen lähtöpaikan välittömässä läheisyydessä) tai pyöräillen.

Draamakierroksen kesto on n. 1,5 tuntia ja kävelymatkaa kertyy n. 2 kilometriä. Reitillä on osin jyrkähköjä mäkiosuuksia. Reitti alkaa Salveseninkadulta ja päättyy Kanavansuun vanhalle koululle, jossa mahdollisuus omakustanteiseen kahvitteluun tapahtuman kahviossa.

Draamakierroksen jälkeen on myös mahdollisuus tutustua Kanavansuun Perinnelaivatelakan historiaan ja toimintaan.

Lipunmyynti Salveseninkadun ja Tilimäenkadun risteyksessä, hinta 10 eur/hlö.
Lipunmyynnissä sekä kahviossa maksuvälineinä käy käteinen tai korttimaksu.

Tapahtuma-alueen toimintojen kartta (C) Google Maps 2022

Kanavansuun draamakierroksen on tuottanut Lauritsala-seura ry. Kanavansuun perinnelaivatelakan historiaa ja toimintaa esittelee Kanavansuun Perinnelaivatelakkayhdistys ry.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close