Lamposaaren draamakierros keräsi jälleen runsaslukuisen yleisön

Onnin kaupan maisemissa. Kuva Jukka Kosonen

Lauritsala-seuran, Mälkiä-Kanavansuun asukasyhdistyksen ja Lamposaaren Taimin yhdessä tuottama ja Päivi Lahtisen sekä Sirkka Kaksone käsikirjoittaman ja ensin mainitun ohjaama Lamposaaren draamakierroksen kaikki kolme näytöstä keräsivät satapäisen yleisön tänäkin vuonna. Sääkin suosi tapahtumaa, joten ei ihme, että esitys sai hyvää palautetta myös toteutuksesta, vaikka kävelymatkaa tulikin reilut puolitoista kilometriä pelkän esityksen osalta. Moni viears totesikin, ettei enää tarvitse päivälenkille lähteä kun lossille palasi.

Esityksen kuvia on katsottavissa ja ostettavissa pientä korvausta vastaan yläolevaa kuvaa klikkaamalla. Kuvat on ottanut Lauritsalainen valokuvaaja Jukka Kosonen.

Järjestävät tahot kiittävät kaikkia esityksessä käyneitä henkilöitä.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close