Tapahtumia Lauritsalan kesässä

Kuvaaja: Jukka Kosonen 2019

Koronatilanteen helpottaessa uskalletaan taas järjestää ainakin ulkoilmatapahtumia. Lauritsala-seura on mukana järjestämässä seuraavia tapahtumia, joihin toivotaan runsasta osanottoa sekä omien palveluiden tai toiminnan esittelijöiltä että asukkailta. Laita päivät siis jo kalenteriisi! Tarkempia tietoja tapahtumista kerrotaan lähempänä kun varmistuu, että niiden pitäminen varmasti onnistuu tässä muuttuvien tilanteiden maailmassa.

17.7.2021 klo 10-14 Lauritsalan toritapahtuma, Lauritsalan tori, Kauppakäytävä 6
Yrityksille on tällöin toripaikka ilmainen ja yhdistykset sekä muuta vapaaehtoistoimijat voivat myös tulla esittelemään toimintaansa. Varatkaa itellenne toripaikka osoitteesta torivaraus.lauritsala@gmail.com 15.7.2021 mennessä.

21.8.2021 klo 10-14 Lauritsalan kyläjuhla, Luukkaantori ja ympäristö
Lauritsalan kyläjuhla kutsuu kaikenikäisiä asukkaitaan mukaan tähän yhteisölliseen tapahtumaan, jossa on tarjontaa kaiken ikäisille. Tarkempaa tietoa ohjelmasta kerrotaan myöhemmin, joten seuraa viestintäämme täällä Lauritsala-seuran sivuilla ja Facebookissa sekä Instagramissa.


28.8.2021 klo 10-13 Lamposaaren draamakierros, Lamposaaren työväentalo ja ympäristö
Perinteiset draamakierrokset, joita on aiemmin pidetty Lauritsalan Kartanon ympäristössä sekä Saimaan Kanavan ympäristössä, saavat nyt jatkoa Lamposaaressa. Draamakierroksen valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa, joten kannattaa seurata ilmoitteluamme täällä Lauritsala-seuran sivuilla ja Facebookissa sekä Instagramissa.

Mikäli hyvä tilanne jatkuu vielä loppuvuodesta, niin listan jatkoksi on tulossa perinteiset joulumarkkinat sekä Uuden Vuoden ilotulitustapahtuma.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close