Tervetuloa Lauritsalan kyläjuhlaan!

Kuvaaja: Jukka Kosonen 2019

Lauritsalan kyläjuhla kutsuu kaikenikäisiä asukkaita mukaan yhteisölliseen tapahtumaan Luukkaantorille ja sen viereiseen puistoon lauantaina 22.8.2020 klo 10 – 14.

Ohjelmaa kaikenikäisille

Kyläjuhlassa on tarjolla aktiviteettia kaikenikäisille: Mm. bocciaa pääsee pelaamaan ja vaikka ensimmäistä kertaa kokeilemaan Lauritsalan eläkkeensaajien ohjauksessa, trubaduuri Taisto laulaa ja laulattaa paikalla olijoita, kertoo Anne-Maija Laukas, Lauritsalan alueraadin puheenjohtaja.

Tapahtumassa on mukana myös Lauritsalan VPK:n paloauto, johon saa tutustua. Kaikkien iloksi, niin lasten, nuorten kuin nuorenmielisten, puistossa on temppurata, jossa on ohjatusti toimintaa ja tekemistä.

Myös nuoret ovat mukana Kyläjuhlan valmisteluissa. He vastaavat Luukkaantorin kauneuspisteellä kynsien laitosta ja kampaaja Arja Päivärinta tekee pikakampauksia halukkaille, kertoo Riitta Mikkonen, Lauritsalan nuorisotilan nuorisotyöntekijä. – Nuoret vastaavat myös musiikillisesta tunnelmasta trubaduurin esitysten lomassa, Mikkonen jatkaa.

Asukkaat voivat myös itse osallistua tapahtuman luomiseen, sillä asukkailla on mahdollisuus myydä itselleen turhia tavaroita tai itse tekemiään tuotteita tapahtuman Puistokirppiksessä.

Myyjät tuovat oman pöydän ja huolehtivat myymättömien tuotteiden ja roskiensa viemisestä pois puistosta, ohjeistaa kirppismyyjiä , Lappeenrannan kaupungin osallisuuskoordinaattori.

Lauritsalan alueella toimii paljon yhdistyksiä, jotka ovat tervetulleita esittelemään tapahtumassa omaa toimintaansa. Tapahtumassa on tarjolla myös makkaraa ja mehua sekä jäätelöä.

Tapahtumassa huomioidaan koronasuositukset ja muistutetaan myös osanottajia huolehtimaan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Lisäksi toivomme tietenkin, ettei kukaan osallistu tapahtumaan sairaana, ohjeistaa Pia Pulliainen.

Tapahtuma on kaikille avoin ja sen ohjelma sekä tarjoilut ovat maksuttomia. Lauritsalan Kyläjuhlan ovat mahdollistaneet Lauritsalan alueraati (Asukkaiden Lappeenranta -toiminta), Lappeenrannan kaupungin nuorisotoimi, K-Supermarket Lauritsala, Parturi- Kampaamo Arja Päivärinta, Lauritsalan VPK sekä Lauritsalan eläkkeensaajat.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close